Sunt absolvent de invatamant superior de lunga durata in cadrul UPB, promotia 1995, la facultatea Stiinta si Ingineria Materialelor, licentiat in domeniul Turnarii metalelor. Am studii de master in cadrul UPB, SNSPA Bucuresti masterul Managementul Proiectelor cu finantae europeana, iar in cadrul ASE Bucuresti masterul Managementul Riscului in Afaceri Internationale

Activitatea profesionala o desfasor in calitate de manager de proiect si consultant de specialitate in domeniul constructiei de fatade de tip perete cortina ( fatadele de sticla care sunt montate pe toate cladirile de birouri actuale). Consultanta in acest domeniu amintit se refera si la:
– obtinerea finantarilor pentru a produce un acest gen de lucrare;
– dotarea corespunzatoare a fabricilor sau atelierelor de productie sau montaj;
-implementarea managementului proiectelor pentru fiecare lucrare sau obiectiv;
– studii si audituri pentru implementarea sistemelor ISO 9001, sau ISO 14001;
– auditarea procesului de productie pentru obtinerea marcajului CE, obligatoriu de la 1 februiarie 2009;
– obtinerea de finantare pentru retehnologizarea procesului sau pentru vanzarea produselor catre populatie in rate.

Pentru viitorul an doresc sa ma ocup ca independent de aceasta activitate care se va dezvolta. Din discutiile care le-am purtat antreprenorii cat si directorii generali ai firmelor care sunt jucatori pe acest segment de piata sunt constienti ca fara finantare si management performant nu vor putea sa acceada pe pietele din Europa.

In cadrul activitatii de pe blog daca am sansa de a initia acest lucru am sa public articole referitoare la acest domeniu foarte nou, mai nou decat democratia din Romania. Este activitatea cea mai dinamica din Romania si cresterea este foarte mare, mai mare decat a tuturor segemntelor din economia noastra. Se vorbeste putin de acest segment.

Voi incerca sa promovez articole care sa arate :
– noile tendinte in acest sector;
– programele care sunt eleigibile pentru acest sector de activitate;
– programele initiate pentru implementarea ISO in firmele mici din acest domeniu, finantate de Guvern, de FGIMM, de CNIMM;
– proiectele noi de investii care necesita astfel de sisteme;
– cum se intocmeste documentatia pentru a obtine finantare pentru a obtine eticheta CE;
– consultanta in acest domeniu foarte nou.